Főoldal Plotterfóliák

Plotterfóliák


 

Cégünk hosszú évek óta forgalmazója a kiváló minőségéről és kedvező piaci áráról ismert Avery plotterfóliáknak. Az Avery választékában a rövid élettartamú, leginkább beltéri felhasználásra kifejlesztett plotterfóliákon kívül speciálisabb alkalmazásokra is találunk megoldást a kínálatban, mint például a fényvisszaverő, fluoreszkáló fóliák, vagy a festősablonok készítésére alkalmas maszkfóliák és a ponyvák dekorálására kifejlesztett bannerfóliák.
Ha Ön vasalható vagy mágnesfóliát keres, nálunk azt is megtalálja. Számtalan speciális anyag lelhető fel a cégünk kínálatában, ezek közül néhány: fényáteresztő-, fényblokkoló-, üvegdekor-, fényvisszaverő fóliák. Különleges igények kielégítésére raktárról kaphatók szálhúzott fém hatást keltő fóliák, valamint krétával írható fóliák is.
A mindennapos dekorációs feladatok elvégzése folyamán szinte észre sem vesszük, milyen és mennyiféle segédanyagot, segédeszközt veszünk igénybe, hiszen rutinszerűen használjuk őket. Cégünk igyekszik ezen a területen is naprakész lenni, és széles termékpalettát kínálni. Ennek köszönhetően megtalálhatóak kínálatunkban a japán Olfa cég dekorációs kései, pengéi, üvegkaparó szerszámai, ollói… Az Avery Dennison fóliagyártó cégnek köszönhetően a dekoratőrök komplett dekorációs csomagot is megtalálhatnak kínálatunkban: fólia levágó kést, sniccert, különböző simítókat, rögzítő mágneseket, applikáló kesztyűt… mindezt egy igényes, hímzett Avery logóval ellátott övtáskába rejtve. Biztosan okozott már Önnek is kellemetlenséget egy műanyagtábla elvágásakor elmozduló vonalzó, ami ferde vágást eredményezett. Erre a problémára kiváló minőségű acélbetétes, csúszásgátlóval ellátott fémvonalzóink nyújtanak megoldást. Segítségére lehetnek a fólia applikáláskor használható eszközeink is, mint például: műanyag- és filc simítóink, egykezes gumi kézi görgőink, felülettisztító anyagaink, maszkoló szalagjaink, applikációs papírjaink, és fóliáink.

 

Jelenleg nincs termék a kategóriában


Hírek, akciók