Főoldal Műanyag táblák - reklámhordozó anyagok Polisztirol lemezek Dakersztirol lemezek

Dakersztirol lemezek


Dakersztirol lemezek

Fehér, sima felületű, mindkét oldalán matt polisztirol lemezek.
 Vastagságok: 1; 2; 3 mm
Standard táblaméret: 2000 x 1000 mm

A lemezek méretre vágását vágási díj ellenében vállaljuk. A méretre vágás díja: 3000 Ft/félóra + ÁFA.

raktárról/rendelésre
A nem raktári táblák szállítása: 7-14 napot vesz igénybe.

Fontos információ kétoldalas UV nyomtatással kapcsolatban: bizonyos műanyaglemezek (p.: habosított PVC, polisztirol) kétoldalas UV-nyomtatás után nagy valószínűséggel nem stancolhatók hagyományos tégelystancoló eljárással. A lemezek felületén az UV-festék olyan kemény réteggé szilárdul, ami a lemezeket törékennyé teheti. A hagyományos stancolási eljárás miatt plusz stressz keletkezik a lemezben, ami szilánkos töréseket eredményezhet. Hangsúlyozzuk, hogy ezekben az esetekben ez nem a táblaanyag hibája, hanem a festék műszaki jellemzője, ezért az anyagot nem áll módunkban cserélni. Javasoljuk, hogy ha feltétlenül kétoldalas UV-nyomtatást kell alkalmazniuk, akkor digitális stanccal vagy marógéppel vágják tovább formára a lemezeket. A sorozatgyártás megkezdése előtt célszerű egy prototípus elkészítése, hogy meggyőződjenek róla, az adott vastagságú táblalemez valóban elbírja-e az összes további munkafázis elvégzését.
Egyoldalas UV-táblanyomtatás esetén kevésbé kockázatos a további stancolási munka elvégzése, elképzelhető, hogy a hagyományos tégelystancolási eljárás is alkalmazható, de a ebben az esetben is próba elvégzését javasoljuk az egyedi paraméterek miatt (táblavastagság, festékréteg vastagsága, UV-lámpa, UV-szárító erőssége, stb.).
A fentieket támasztja alá, hogy az UV festéket a tábláról eltávolítva, a lemez visszanyeri eredeti rugalmasságát, elmúlik a törékenysége.

Mielőtt először alkazmaznának egy eljárást egy alapanyag esetében, kérjük, konzultáljanak munkatársainkkal!

 Érdekli ez a termék? További információ:
Hopp Edit
Üzletágvezető - nagy rendelési tételek, projektek
Műanyag táblák-reklámhordozó anyagok, műszaki szendvicslemezek
+36 20 320 3920
hedit@nyomdaker.hu

Molnár Kálmán
Termékmenedzser
+36 20 280 1777
molnar@nyomdaker.hu

Hírek, akciók