Hírek


Készletsöprés - ipari termékek

Csapjon le a készletsöprési akciónkban kapható termékekre! A ragasztók, csiszolástechnikai és munkavédelmi termékek mellett akril prospektustartókat is alkalmi áron kínálunk!

A Select roll-up film 91 cm-es szélességben már nem érhető el

A Select gyártójánál nem elérhető a 91 cm-es szélesség, kifogyott a készletünk, ezért helyettesítő terméket ajánlunk, amely megtalálható az árlistánkban.

ÚJ! - Helyettesítő termékek

Alternatív megoldásaink az áruhiány és a szállítási bizonytalanságok áthidalására

Fontos termékdíj-információk!

Tisztelt Partnereink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a tavalyi termékdíj-nyilatkozatok érvényessége az óév utolsó napján lejárt.

X-Film Homokfújt hatású üvegdekor fóliák – akár színesben is!

Homokfújt/savmaratott hatást keltő öntapadós fóliák, kirakatok és egyéb beltéri és kültéri üvegfelületek dekorálására. Már 4 pasztell színben is elérhető: kék, zöld, arany, rózsaszín. 122cm szélességben. Ár: 2.145 Ft+áfa/m2

Stadur EasyPrint nyomtatható, nagy hőtűrő-képességű kültéri szendvicslemezek raktárról!

A Stadur Easyprint nyomtatható, hajlítható, nagy hőtűrő-képességű szendvicslemezek, többféle vastagságban, fekete és fehér felületekkel egyaránt elérhetők raktárunkból. Kiválóan alkalmasak 3 dimenziós dekorációk kivitelezésére kül-és beltéren egyaránt.

Kiváló hőtűrésű anyagok

Problémái voltak a nyár folyamán a hőtágulással? A Stadur Easyprint szendvicslemez -20°C-tól +120°C-ig, az Akyprint méhsejtszerkezetes lemez -20°C-tól +90°C-ig bírja a strapát!

SIGNCOMP feszítőkeret-rendszerek a Nyomdakernél

Signcomp feszített fóliás, alumínium világítódoboz-profilok budapesti raktárunkból közvetlenül elérhetőek!

Asphalt Art - méterre is!

Aszfaltra, macskakőre, térkőre, betonra ragasztható alumínium alapú fólia, ami nyomtatható UV, Latex, szita eljárással. Mostantól raktáron 1,22 méter széles tekercsekben és méterre is vásárolható!
Avery MPI 1900 + Avery DOL 1460 3D lamináló csomagban 3290 Ft/m²!

ÖNTÖTT 3D FÓLIA AKCIÓ!

Avery MPI 1900 + Avery DOL 1460 3D lamináló fólia, csomagban: 3290 Ft/m²! Avery MPI 1900 Easy Apply* + Avery DOL 1460 3D lamináló fólia, csomagban csak 3500 Ft/m²!

Egyszerű eszközök - nagyszerű megoldások

Érdekes – talán nem mindenki számára ismert - segédeszközöket szeretnénk a ügyfeleink figyelmébe ajánlani, melyekkel időt, energiát takaríthatnak meg és esetleges bosszúságoktól is megkímélhetik magukat.

Mire ügyeljünk hidegben a műanyag táblák szerelésénél?

Az alábbiakban szeretnénk néhány tanácsot adni a műanyag táblák hidegben történő szerelésével kapcsolatban.  A hidegben a műanyagok anyagtulajdonságai megváltoznak, kis mértékben zsugorodnak, veszítenek rugalmasságukból, merevebbek és törékenyebbek lesznek.

Fontos tudnivalók a világítótáblák ledesítéséről

Fontos tudnivalók a világítótáblák ledesítéséről
Egyre több ügyfél hozza meg azt a racionális döntést, hogy a hagyományos fénycsöves világítótáblá(i)t led panelessé alakíttatja vagy cseréli.
Mire érdemes figyelni a fényforrások cseréjénél?

összesen: 110 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Hírek, akciók