Hírek


Átutalási problémákkal kapcsolatos információk

Bár számlaszámaink nem változtak, számlavezető bankunk, a Commerzbank Zrt. tulajdonosváltozása és az Erste Bank részére történő állományátruházás miatt a nekünk küldött utalásoknál váratlan fennakadások történtek. A probléma átmeneti, a kellemetlenségekért elnézésüket kérjük, egyúttal tájékoztatjuk Önöket a számlavezetési adataink változásairól.

MIMAKI AKCIÓ! Mimaki JV100-160 oldószeres nyomtató + Mimaki CG-130AR vágóplotter most csak 12.100 €!

December 15-ig tartó akciónk alatt a JV100-160 oldószeres nyomtató mellé egy CG-130AR vágóplottert adunk ajándékba!

Szállítási és csomagküldési díjaink változása 2022. augusztus 8-tól

A 2022.08.01-én életbe lépett üzemanyagárakat érintő változások miatt szállítást végző partnereink és a GLS csomagszállító egyaránt megemelték áraikat, ezért 2022.08.08-tól szállítási díjaink változni fognak.

Környezetkímélő alternatívák - PVC mentes táblák és lemezek

Néhány éve a PVC mint alapanyag megkerülhetetlen volt a reklámdekorációs munkáknál. A még ma is uralkodó káros alapanyagot már egyre több, környezetbarátabb anyaggal is helyettesíthetjük.

Avery Dennison MPI 8000 falfóliák - PVC mentes lehetőséggel is

Az Avery Dennison MPI 8000-es sorozatú öntapadós PVC falfóliái eddig is népszerűek voltak, és inspiráló grafikai megoldásokat kínáltak, amelyek gazdagítják a kreatív gondolkodást, és lehetővé teszik, hogy a fali művészet érzelmi reakciót váltson ki.
Minden felhasználási területre készülnek fóliák

Öntött vs hengerelt fóliák

Az öntapadós fóliák 1960-as években jelentek meg, a termékkategória egyre gyorsuló és szerteágazó fejlődése azóta is töretlen. Az alábbiakban összefoglaljuk az öntött és a hengerelt fóliákról a legfontosabb tudnivalókat.
Beérkező áruktól túlterheltek az európai kikötők

Nagy árukészlettel készülünk a szállítmányozási nehézségekre

A tengeri teherszállítás soha nem látott nehézségekkel küzd, az áruszállítási fennakadások a reklámdekorációs anyagok piacát is érintik.

Újraindítási Szervizprogram - 2021

Nyárra remélhetőleg nyitottabb és szabadabb feltételek mellett indulhat újra az élet. Szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy az újraindulás könnyebb és zökkenőmentesebb legyen, ezért országos szerviz-akciót hirdetünk.

Kamatmentes újraindító gyorskölcsön, tíz év futamidővel

A Magyar Fejlesztési Bank új hitelprogramot indít a koronavírus-járvány utáni újraindulás támogatására. A kölcsön mikro-, kis- és középvállalkozások számára elérhető.

Mimaki gépek promóciós árakon!

Június 25-ig tartó akciónk az óriási kedvezményekről szól!

összesen: 102 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Hírek, akciók