Hírek


Év végi információk

Fontos információk az év végi kiszállításokról és nyitva tartásról

Januárban újabb beruházási pályázat nyílik!

Fejlesztené gépparkját? Korszerűsítené telephelyét? Jó hírünk van: Mindezt a januárban induló GINOP Plusz-1.2.3-21 pályázat keretében megteheti!

Akril, STADUR, Dakerbond, A-PET és polipropilén táblák hihetetlen kedvezményekkel!

Akril, Dakerbond, STADUR, A-PET és polipropilén táblák, valamint mágnesfólia hihetetlen kedvezményekkel az akciós készlet erejéig!

Változás az azonnali kiszolgálás ügymenetében 2021. szeptember 1-től

A nyári próbaüzem tapasztalatai alapján az azonnali kiszolgálást 2021. szeptember 1-től megszüntetjük. Ez nem jelenti a személyes kiszolgálás megszűnését, mindössze annyit, hogy rendeléseiket minden esetben előre kérjük leadni és időt kérünk biztosítani annak összekészítésére.

Környezetkímélő alternatívák - PVC mentes táblák és lemezek

Néhány éve a PVC mint alapanyag megkerülhetetlen volt a reklámdekorációs munkáknál. A még ma is uralkodó káros alapanyagot már egyre több, környezetbarátabb anyaggal is helyettesíthetjük.

Avery Dennison MPI 8000 falfóliák - PVC mentes lehetőséggel is

Az Avery Dennison MPI 8000-es sorozatú öntapadós PVC falfóliái eddig is népszerűek voltak, és inspiráló grafikai megoldásokat kínáltak, amelyek gazdagítják a kreatív gondolkodást, és lehetővé teszik, hogy a fali művészet érzelmi reakciót váltson ki.
Minden felhasználási területre készülnek fóliák

Öntött vs hengerelt fóliák

Az öntapadós fóliák 1960-as években jelentek meg, a termékkategória egyre gyorsuló és szerteágazó fejlődése azóta is töretlen. Az alábbiakban összefoglaljuk az öntött és a hengerelt fóliákról a legfontosabb tudnivalókat.
Beérkező áruktól túlterheltek az európai kikötők

Nagy árukészlettel készülünk a szállítmányozási nehézségekre

A tengeri teherszállítás soha nem látott nehézségekkel küzd, az áruszállítási fennakadások a reklámdekorációs anyagok piacát is érintik.

Újraindítási Szervizprogram - 2021

Nyárra remélhetőleg nyitottabb és szabadabb feltételek mellett indulhat újra az élet. Szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy az újraindulás könnyebb és zökkenőmentesebb legyen, ezért országos szerviz-akciót hirdetünk.

Kamatmentes újraindító gyorskölcsön, tíz év futamidővel

A Magyar Fejlesztési Bank új hitelprogramot indít a koronavírus-járvány utáni újraindulás támogatására. A kölcsön mikro-, kis- és középvállalkozások számára elérhető.

Mimaki gépek promóciós árakon!

Június 25-ig tartó akciónk az óriási kedvezményekről szól!

összesen: 103 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Hírek, akciók