Ügyvezetői közlemény - 2020. április 27.

Feltöltve: 2020. április 26. vasárnap

Cikk nyomtatása


Tisztelt Partnereink!
 

Miután sikerült elkerülnünk, hogy a járvány hatására kialakult gazdasági bizonytalanság vállalhatatlan finanszírozási terhei veszélybe sodorják működésünket,

2020. május 1-jétől kivezetjük az azonnali fizetés közel két hónapja tartó gyakorlatát.

A fizetési határidők visszaállítása azonban nem lesz automatikus. Nem tudjuk ugyanis továbbra sem halasztott fizetési móddal kiszolgálni azon ügyfeleinket, akiknek lejárt fizetési határidejű rendezetlen számlájuk van, illetve azokat, akikkel korábban sem volt a halaszott fizetési módra szóló megállapodásunk.

Néhány ügyfelünknél szükséges lesz a fizetési feltételek újratárgyalása, amihez Vevőink lejárt számláit, fizetési átlagnapjait, vásárlásaik mértékét vesszük alapul.

Rendelésük visszaigazolásánál, ügyfélszolgálatos és kereskedő kollégáink tájékoztatni fogják Önöket a fizetési lehetőségeikről.

A jelenlegi helyzetben nincs rálátásunk ügyfeleink hosszútávú fizetőképességére és továbbra sem áll módunkban átvállalni más cégek finanszírozási terheit. Épp ezért a kölcsönös bizalom, de a szabályok szigorúbb betartása és fokozott óvatosság mentén szeretnénk folytatni üzleti kapcsolatainkat.

A járvány elmúltával vélhetően nehéz lesz ugyanúgy folytatni az életünket, ahogy korábban tettük. Munkánkban és privát életünkben egyaránt sok mindent át kell gondolnunk, körültekintőbben és felelősségteljesebben kell élnünk, legyen szó környezetvédelemről, gazdasági lépésekről vagy emberi viszonyainkról. Ma kell tudatos döntést hoznunk arról, hogyan szeretnénk élni a jövőben.

A jelenlegi helyzet, amennyiben túl tudunk jutunk aggodalmainkon, ígéret és lehetőség is a változtatásra.

Szeretném megköszönni ezirányú döntésimhez nyújtott eddigi támogatásukat!

Jó egészséget kívánok, a mielőbbi személyes viszontlátás reményében!


Tisztelettel,

Jakus Csilla
a Nyomdaker ügyvezetője

 

Aktuális árlistáinkat már megtalálják a honlapunkon.

Kollégáink és az Önök védelme érdekében a személyes árukiadást továbbra is szüneteltetjük, az Önök kiszolgálását kiszállítással, csomagpostai szolgáltatásokkal oldjuk meg.

 

 

 Bővebb információ:


Nyomdaker Ügyfélszolgálat
+36 1 215-3586
nyomdaker@nyomdaker.hu

Hasznosnak találta ezt az információt?

igen nem

Hírek, akciók