Táblafólia kisokos

Feltöltve: 2016. február 8. hétfő

Cikk nyomtatása
Kínálatunkban a hagyományos krétával vagy táblafilccel írható öntapadós, fekete és fehér táblafóliák mellett írható, víztiszta lamináló fóliát is talál!
ASLAN C61 krétával írható fólia

Klasszikus krétával írható fólia, mely a legtöbb anyagból informatív felületet varázsol… 
A krétával írható fóliákkal a különböző anyagok (pl.: fa, fém, üveg, vagy műanyag…) gyorsan átváltoztathatók írható felületté. Klasszikus krétával lehet írni rá, ahányszor csak szükséges. Nedves szivaccsal letörölhető. Alkalmazható különböző intézményekben, mint például irodák, óvodák, iskolák, éttermek, bárok vagy akár otthoni falak felületén is. Plotterrel akár egyedi formára is vágható. Fekete színben raktárról elérhető.
Tekercsszélesség: 125 cm.    
Ár: 3.600 Ft + áfa / m2

 


ASLAN CR 62 karcálló táblafólia
Klasszikus krétával írható fólia, érdesített, karcállóbb felülettel…
Érdesített felületű táblafólia, mely klasszikus krétával írható. Speciális felületének köszönhetően letörléskor nem hagy nyomot maga után a kréta (nem marad szellemkép), így naponta változó kiírások esetén is hosszú távon alkalmazható. Hatékony megoldás lehet forgalmas éttermekben, bárokban, kifőzdékben, piaci standokon az információk gyors megjelenítésére. Plotterrel akár egyedi formára is vágható. Fekete színben raktárról elérhető. Tekercsszélesség: 137 cm.
Ár: 3.150 Ft + áfa / m2
 

ASLAN CR-63 ClearChalk Film
125 mikron vastag, átlátszó, monomer hengerelt, öntapadós PVC fólia.
 
​Krétával feliratozható. Érdesített felületén nem látszódnak az esetleges karcolódások. Alkalmazásával a felület krétával írható lesz, és megőrzi eredeti színét/mintáját. Élettartama: 2 év. Tekercsszélesség: 137 cm.
Ár: 2.600 Ft + áfa / m2

 


ASLAN WB 995 white board film
Magasfényű, fehér, táblafilccel írható fólia, mely egy száraz szivaccsal letörölhető…

Ezzel a fóliával bármilyen felületet írhatóvá változtathatunk. Karcálló felülete megakadályozza, hogy szellemképek maradjanak vissza a tábla letörlése után. Felülete nyomtatásra nem alkalmas. Ideális olyan alkalmazásokhoz, mint például a naponta változó menük megjelenítése éttermekben, bárokban, de előadótermekben, iskolákban is használható. Szárazon törölhető, úgynevezett táblafilcekkel írható. Fehér színben raktárról kapható. Tekercsszélesség: 137 cm.
Ár: 6.000 Ft + áfa / m2

 
ASLAN WB 975 WhiteBoard Film (matt)
Matt fehér felületű, szárazon törölhető, táblafilccel írható öntapadós fólia.
Segítségével szinte minden sík felületet írhatóvá tehetünk. Letörléskor az írás szellemkép nélkül eltűnik. Felülete nyomtatásra nem alkalmas.
Ideális választás naponta változó menük megjelenítéséhez éttermekben, bárokban, de előadótermekben, de iskolákban is használható. Szárazon törölhető, úgynevezett táblafilcekkel írható. Fehér színben raktárról kapható. Tekercsszélesség: 137 cm.
Ár: 6.500 Ft + áfa / m2
 

ASLAN CB 90 clear board film
Magasfényű, átlátszó, táblafilccel írható lamináló fólia, mely egy száraz szivaccsal letörölhető…
Öntapadós átlátszó táblafólia, mely alkalmas nyomatok laminálására, így írható felületet biztosítva annak. Karcálló felülete megakadályozza, hogy szellemképek maradjanak vissza a tábla letörlése után. Felülete nyomtatásra nem alkalmas. Ideális olyan alkalmazásokhoz, mint például a naponta változó menük megjelenítése éttermekben, bárokban, de előadótermekben, iskolákban is használható. Szárazon törölhető, úgynevezett táblafilcekkel írható. Raktárról kapható. Tekercsszélesség: 137 cm.
Ár: 3.900 Ft + áfa / m2


Bővebb információ:


Szmoleniczki Zsolt
üzletágvezető
Dekorációs és nyomtatható fóliák
+36 20 971 5021
szmola@nyomdaker.hu


Nyomdaker Ügyfélszolgálat
+36 1 215-3586
nyomdaker@nyomdaker.hu

Hasznosnak találta ezt az információt?

igen nem

Hírek, akciók