LOCTITE termékek ragasztás és kéztisztítás

Feltöltve: 2021. május 8. szombat

Cikk nyomtatása
Egy rugalmas ragasztó-és tömítőpasztát és két szuper kéztisztítószert ajánlunk figyelmébe.
TEROSON MS 939

A TEROSON® MS 939 fekete, fehér vagy szürke, egykomponensű, kis rugalmassági modulussal rendelkező, rugalmas, szagtalan, módosított szilán polimer ragasztó, ami elasztikus tömítésekhez használható. Hőre keményedő, UV álló elasztomerré köt. Kevéssé hajlamos megfolyásra, ezért nagy a kezdeti tapadása. Nem korrozív és nem tartalmaz oldószereket, izocianátokat, szilikonokat és PVC-t. A kötési sebesség LOCTITE MS 9371B alkalmazásával növelhető.

·    sokoldalú felhasználás
·    nagy szilárdság
·    jó rugalmasság
·    kiváló UV és időjárásállóság

 

 

 

LOCTITE® SF 7855

A LOCTITE® SF 7855 egy igen hatékony, kifejezetten a nehezen eltávolítható szennyeződések, festékek, gyanták, primerek, ragasztók, szilikonok, lakkok eltávolítását biztosító kéztisztító. A termék nem tartalmaz szilikonokat és agresszív oldószereket. 4-féle bőrápoló anyagot tartalmaz (aloa vera, E vitamin, lanolin és jojoba olaj). A termék kellemes virágillatú. Finom szemcséjű habkövet tartalmaz. Víz nélkül is használható, ami lehetővé teszi a kéztisztítást közvetlenül a munka befejezése után.

·    Biológiailag lebomló
·    Nem mérgező.
·    Festékek, gyanták, ragasztók eltávolítására.
·    A bőrápoló összetevőknek köszönhetően gyakori használata sem károsítja a bőrt.

 

 

LOCTITE® SF 7850

A LOCTITE® SF 7850 ásványolaj mentes kéztisztító. Narancsból kivont oldószerrel tisztít. Citrus illatú, nem tartalmaz mesterséges illatanyagot. A bőrápolás és védelem érdekében jojobaolajat, lanolint és aloa vera-t tartalmaz. Eltávolítja a zsírt, kormot, tintát, valamint a talaj, festék, tömítés, cement, epoxi és ragasztó maradványokat a kézről. Extra finom szemcséjű habkövet tartalmaz a fokozott mélytisztítás érdekében.

·    Természetes kivonatokból álló összetétel.
·    Biológiailag lebomló.
·    Nem tartalmaz ásványolajat
·    Kiváló bőrápoló anyagokat tartalmaz.
·    Vízzel vagy víz nélkül is használható.
 Hasznosnak találta ezt az információt?

igen nem

Hírek, akciók