Ipari digitális nyomtatási megoldások a Mimakitól

Feltöltve: 2017. október 3. kedd

Cikk nyomtatása
A tárgyak, merev, sík felületek és speciális anyagok nyomtatása korábban korlátozott grafikai részletességgel vagy csak drága gépekkel, ipari méretek mellett volt gazdaságosan kivitelezhető. Ma már asztali megoldások is léteznek, „házon belül” is lehetséges a kezelőfelületek, sík felületű eszközök, táblák, öntapadós címkék fotóminőséget megközelítő, digitális nyomtatása – akár kis sorozatokban is.Ezek a gépek és megoldások rendkívül egyszerűen vihetők be a gyártási folyamatba.
Különösen akkor érdemes digitális nyomtatási megoldásokat választani, ha a darabszámok mellé sokféleség társul, gyakran kell egyedi vagy kis sorozatokat gyártani.
A készülékdobozokat, kezelőfelületeket fotóminőséget megközelítő részletességgel nyomtatni majdnem olyan egyszerű,mint egy szöveges dokumentumot kiprintelni.


 

 

IPARI NYOMTATÁSI NAP 2017. november 15-én! 
Ismerje meg a Mimaki digitális ipari nyomtatási megoldásait!
Tudjon meg többet!

 

 

Grafikai kivitelezés házon belül? 
Több gyártó használ Mimaki nyomtatókat, a gépeikre kerülő címkék, biléták, dekorációs matricák, csomagolási jelzések házon belüli gyártására éppúgy, mint például a gépjármű-műszerfalak, kezelőpanelek, műszerdobozok, berendezésburkolatok, plasztikkártyák, raktári vagy irodai jelzések elkészítésére – gazdaságossági és minőségbiztosítási megfontolásból.

Grafikai kivitelezésre évi több százezer, több millió forintot is kiadhatnak a cégek, ha külső beszállítóval dolgoznak. A Mimaki nyomtatókkal úgy gyárthatók a felületek, hogy a folyamat nem igényel külön munkaerőt, a gépek kezelése pár óra alatt megtanulható. A darabárak pedig lényegesen alacsonyabbak lesznek.


Nincs lehetetlen!
Az oldószeres (solvent) integrált nyomtató-vágó gépekkel öntapadós matricákat, címkéket, fóliákat, de papírt is lehet nyomtatni. A gép a nyomtatást és a vágást is egy folyamatban végzi el, készterméket ad. A merev anyagokra, sík felületű tárgyakra a síkágyas UV-nyomtatók jelentik a megoldást. Fémre, fára, üvegre éppúgy lehet nyomtatni, mint szinte az összes műanyagra.

 

 

 

 

 

IPARI NYOMTATÁSI NAP 2017. november 15-én! 

Ismerje meg a Mimaki digitális ipari nyomtatási megoldásait!
Tudjon meg többet!Bővebb információ:


Szirmai Éva
Gépek, szoftverek
+36 20 382 3052
szirmai@nyomdaker.hu


Lehotkai Bence
Üzletágvezető
Nyomtató-és betűkivágó rendszerek
+36 20 414 1921
lehotkai@nyomdaker.hu

Hasznosnak találta ezt az információt?

igen nem

Hírek, akciók