Fontos információk az adatkezeléssel kapcsolatban

Feltöltve: 2018. május 24. csütörtök

Cikk nyomtatása
2018. május 25-én lépett életbe az Európai Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR). Kérjük, szánjon néhány percet adatvédelmi nyilatkozatunk megismerésére és kapcsolattartási adatainak frissítésére!
Röviden az Általános Adatvédelmi Rendeletről:
Ez egy pozitív lépés, melynek segítségével Ön jobban kézben tarthatja, hogyan használják fel személyes adatait és hogyan lépnek Önnel kapcsolatba. Ezek a szabályozásbeli változtatások továbbá abban is segítenek, hogy személyes adatai jobban védhetők legyenek. A fenti szabályozásbeli változások átvétele miatt a Nyomdaker Kft. is frissítette adatvédelmi szabályzatát. Ön, mint a Nyomdaker Kft. kereskedelmi partnere, legújabb adatvédelmi szabályzatunkat itt olvashatja el.

A weboldalunk szerveréről töröltük partnereink adatait tartalmazó adatbázisunkat.

A továbbiakban a kapcsolatfelvételkor vagy rendezvény-regisztráció alkalmával partnereink által megadott adatokat az Adatvédelmi Nyilatkozatban meghatározott módon kezeljük.

 

Maradjunk kapcsolatban!

Az új szabályok természetesen a hírlevélre feliratkozott partnerek adatait is érintik.
Hírlevelünkön keresztül sok hasznos információt küldünk partnereinknek tevékenységünkről, termékeinkről, akcióinkról és rendezvényeinkről.
Ha a továbbiakban is szeretne tőlünk hírlevelet kapni, kérjük, az ikonra kattintva regisztráljon újra vagy frissítse adatait és endedélyezze szakmai hírleveleink küldését. 

 

Köszönjük figyelmét, maradjunk kapcsolatban!Bővebb információ:


Nyomdaker Ügyfélszolgálat
+36 1 215-3586
nyomdaker@nyomdaker.hu

Hasznosnak találta ezt az információt?

igen nem

Hírek, akciók