Folyamatosan változó alapanyag-árak

Feltöltve: 2021. április 13. kedd

Cikk nyomtatása


Tisztelt Partnereink!

Beszállítóinktól folyamatosan kapunk jelzéseket arról, hogy a közeljövőben a reklámdekorációs alapanyagok árainak folyamatos és nagy mértékű változása várható.


Törekszünk arra, hogy minél nagyobb mennyiségben tartsunk raktáron termékeket, és nagy raktárkészletünknek köszönhetően a kezelhető mértékű áremelkedések most még nem feltétlenül érintik az árainkat.
Az ipari nyersanyagok árai azonban jelentős és gyors emelkedésbe kezdtek, emellett a szállítási költségek is nagy mértékben növekedtek.
Már az év elején minden műanyagnak emelkedett az ára, de a következő hónapokra is kaptunk áremelkedésről előrejelzéseket.
Várhatóan drágulni fognak a PVC, polipropilén, polisztirol, polikarbonát, extrudált és öntött akrilok, műanyag szendvicslemezek. 

Egyes ipari alapanyagok korlátozottan elérhetők, például a tekercses anyagok gyártásához szükséges lágyító vegyszerek hiánya komoly termelés-kiesést –és áremelkedést okoz, de nagy hatással van az árakra a poliészter alapszövet drágulása is. A megszokottnál nagyobb mértékben nőnek a papír anyagok árai is. 

Ezek a tényezők várhatóan a mi árainkra is hatással lesznek

Az előre látható változásokról tájékoztatni fogjuk partnereinket. Fontosnak tartjuk, hogy felhívjuk a figyelmüket erre a szokatlan helyzetre, hiszen az árkalkulációk, projekt-ajánlatok kiadása ebben a helyzetben mindenkitől fokozott körültekintést kíván.
A változó árak miatt érdemes készletezni, és a kiadott ajánlatok érvényességi idejét is az anyagellátás feltételei szerint meghatározni.

Kérdéseikkel forduljanak bizalommal üzletkötőinkhez! 

Munkatársaink elérhetőségeiBővebb információ:


Nyomdaker Ügyfélszolgálat
+36 1 215-3586
nyomdaker@nyomdaker.hu

Hasznosnak találta ezt az információt?

igen nem

Hírek, akciók