EDP díjas CJV sorozatok, Greenguard díjas tinták

Feltöltve: 2015. május 20. szerda

Cikk nyomtatása
A Mimaki CJV150/300 nyomtató-vágógép sorozatok kapták az Európai Digitális Nyomtatási Egyesület (EDP) legjobb nyomtató-vágó megoldásnak járó díját a FESPA-n. A tinták pedig Greenguard "GOLD" minősítést nyertek.
A Mimaki CJV150 sorozatot 2014. őszén mutatták be, mint a korábbi és rendkívül sikeres CJV30 sorozat utódját. Az új fejlesztéseknek köszönhetően az új generációs gépek sokkal gyorsabb nyomtatásra és vágásra képesek, mint elődjük. 
A bírálókat lenyűgözte a CJV sorozatok sokoldalúsága. Az új gépek oldószeres és vizes bázisú tintákkal is használhatók, így rendkívül széles skáláját kínálják a digitális nyomtatási alkalmazásoknak a bel-és kültéri dekorációktól a POS displayeken át a járműgrafikai megoldásokig. 
Az újonnan kifejlesztett ezüst festék használata magas hozzáadott értékű nyomtatást tesz lehetővé, hiszen csaknem 650 fémes hatású színárnyalatot képes nyomtatni.  A gyorsan száradó SS21 festék-sorozatban narancs és világos fekete tinta is a felhasználók rendelkezésre áll. 

Greenguard "Gold" Mimaki tinták - A Mimaki tintái közül az SS21, LX101, LH-100, LUS-150 és az LUS-200 tinták is elnyerték a Greenguard Környezetvédelmi Intézet arany fokozatú minősítését.
Ezekkel a tintákkal oktatási és egészségügyi intézményekben is használható nyomatokat lehet készíteni.
 
 
 
 

 


Bővebb információ:


Szirmai Éva
Gépek, szoftverek
+36 20 382 3052
szirmai@nyomdaker.hu

Hasznosnak találta ezt az információt?

igen nem

Hírek, akciók