Dakerbond épületdekorációs lemezekkel szépült az Aston-Martin Autószalon

Feltöltve: 2021. május 7. péntek

Cikk nyomtatása


Prémium márkához prémium építészeti kivitelezés


Újabb termékkel az építőiparban

A Nyomdakernél folyamatosan bővíjük termékválasztékunkat. A reklámdekorációs területen túl, anyagainkat az gyártással foglalkozó vállalatok mellett az építőiparban is megelégedéssel használják. 
Partnerünk, a Hatás Reklámstúdió által abban a megtiszteltetésben lehetett részünk, hogy egy nívós projekt részeseivé válhattunk, mint alapanyag-és műszaki, valamint szakmai segítséget egyaránt szolgáltató beszállító.
Ebben a projektben fő szempont a műszaki tartalmon kívül a letisztult, de mégis elegáns külsőt sugalló megjelenés volt.
A fenti szempontokat figyelembe véve esett a választás a DakerBond homlokzatburkolati panelre, amely a fenti elvárásokat teljes mértékben tudta teljesíteni.

A 4 mm vastagságú selyemfényű porcelánfehér DakerBond lemez mindkét oldalán 0,5 mm vastag PVDF bevonatos alumínium páncélzattal rendelkezik, a kompozit lemez magja pedig tűzálló. Merev, sima felületű, időtálló, mégis jól alakítható anyag.

Köszönjük szépen a lehetőséget a Hatás Reklám tulajdonosának, Mátrahegyi Péternek és csapatának!
Reméljük, hogy még sok hasonló kaliberű kivitelezéseben fogunk együttműködni egymással!
Ezzel a projekttel újabb távlatok és lehetőségek nyíltak meg a több mint 30 éve a vevők szolgálatában álló Nyomdaker előtt.

Aston Martin szalon

Mátrahegyi Péter, Hatás Reklámstúdió: 
- Minden cég életében vannak kiemelt jelentőségű munkák, akár a volumenét, akár a presztízs értékét tekintve. A mi életünkben ez a kihívás Magyarország és a Közép-Európai térség első Aston Martin szalonja volt, amit a Gablini csoport Budapesten nyitott. Feladatunk a régi Peugeot szalon külső megjelenésének teljes átalakítása volt. Elsődleges célunk volt, hogy az Aston Martin márkára jellemző prémium és elegáns stílust megjelenítsük. Éppen ezért az épület külső burkolatát különböző, magas minőségű anyagokkal alakítottuk ki, melyek rendelkeznek az iparban használt kellő tanúsítványokkal is. Nem mellesleg illeszkedik az arculathoz és hordozza a márkajegyeket.
Az alapanyagok beszerzéséhez nagy segítséget nyújtott nekünk a Nyomdaker, ezúton is köszönjük Rédei Péter lelkiismeretes munkáját!
Büszkék vagyunk rá, hogy a projekt részesei lehettünk, szerintünk a képek magukért beszélnek!

Partnerünk weboldala: https://hatasreklam.hu/Bővebb információ:


Rédei Péter
Értékesítési tanácsadó
+36 20 410 0821
redei@nyomdaker.hu


Nyomdaker Ügyfélszolgálat
+36 1 215-3586
nyomdaker@nyomdaker.hu


Hopp Edit
Üzletágvezető - nagy rendelési tételek, projektek
Műanyag táblák-reklámhordozó anyagok, műszaki szendvicslemezek
+36 20 320 3920
hedit@nyomdaker.hu

Hasznosnak találta ezt az információt?

igen nem

Hírek, akciók