Árváltozások 2018. július 1-től!

Feltöltve: 2018. június 29. péntek

Cikk nyomtatása
Tisztelt Partnerünk!


A növekvő forint árfolyam jelentős mértékben terheli termékeinket, hiszen azok kivétel nélkül importból származnak.

Év eleje óta jelentős ingadozást tapasztalunk az alapanyagárak terén is a pvc-től, cellulóztól, papírtól kezdve a ragasztók monomerjein keresztül a szállítás során használt üzemanyagig. Mindeközben a szállítmányozási szektorban fellépő kapacitáshiány miatt, idén a szállítási díjak is folyamatosan emelkedtek.

Ebben az ezután is rendkívül mozgalmasnak ígérkező időszakban mindvégig a termékválasztékunk kínálatának zavartalanságát és az Önök kiszolgálásának megbízhatóságát állítottuk a középpontba.

Szorosan együttműködünk beszállítóinkkal és logisztikai partnereinkkel, és kitartóan dolgozunk azon, hogy ne legyenek fennakadások az ellátásban, minimumra szorítsuk az áremeléseket és az ügyfeleink üzletmenetére gyakorolt hatást.

Az elmúlt hetekben tapasztalt infláció azonban már meghaladja azt a mértéket, amelyet képesek vagyunk belső intézkedésekkel ellensúlyozni.

Mindezek együttes következtében 2018. július 1-től, a teljes termékválasztékunkra vonatkozóan: 3-5% áremelést hajtunk végre. 


Kérjük, hogy mindig a legfrissebb árlistáinkból tájékozódjanak!

A Nyomdaker törekszik arra, hogy a lehető legjobb minőséget, szolgáltatást és a legnagyobb fokú rugalmasságot nyújtsa Önnek.

Köszönjük eddigi megrendeléseit, megértését és jövőbeni bizalmát!  

 

Üdvözlettel,

a Nyomdaker csapataBővebb információ:


Nyomdaker Ügyfélszolgálat
+36 1 215-3586
nyomdaker@nyomdaker.hu

Hasznosnak találta ezt az információt?

igen nem

Hírek, akciók